Καλωσόρισμα
Προς υποψήφιους συνομιλητές των εκπαιδευτικών ασπαλάθων

Αθεράπευτα ελεύθεροι,

Επίμονοι υποστηρικτές του δημόσιου αγαθού της παιδείας ως δικαιώματος και ως χώρου δια-μόρφωσης του πολιτευόμενου πολίτη,

Αμετανόητα διαμαρτυρόμενοι για τα κακώς έχοντα στο δημόσιο βίο,

Εραστές του λόγου σε όλες τις διαστάσεις και τις προεκτάσεις της έννοιας,

Συνειδητά αποκλίνοντες ως μη υπάκουοι υπήκοοι των προκαθορισμένων προτύπων αγορασμένης "ευτυχίας",

Απολαμβάνοντες ώρες μοναχικής ενδοσκόπησης αλλά και κοινωνοί γενναιόδωροι όσων συν-κινούν τις ψυχές και διανοίγουν ποικίλες οδούς προς την κάθαρση,

Μοιραστείτε διαδικτυακά καταθέσεις ειλικρινούς στοχασμού σ'αυτά που σταδιακά θα ξετυλιχθούν στον ιστοχώρο αυτό.

Προς Φιλολόγους

Συνάδελφοι και φίλοι Φιλόλογοι,

Σας ενημερώνω ότι έχω αναρτήσει ιστολόγιο με υλικό για τη διδασκαλία των Νέων Ελληνικών Γ΄Λυκείου, στη διεύθυνση:
http://neaellinikasaltet.blogspot.com/

Το ιστολόγιο αυτό είναι κλειστό για το κοινό και ανοίγει μόνο στα μέλη στα οποία δίνω πρόσβαση μέσω του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου.

Δικαίωμα μέλους έχουν κατά προτεραιότητα οι μαθητές μου της Γ΄Λυκείου και στη συνέχεια όσοι Φιλόλογοι επιθυμούν, αρκεί να μου ζητήσουν πρόσβαση.

Γι' αυτό, εάν επιθυμείτε να γίνετε μέλος του ιστολογίου μου "Υλικό για τα Νέα Ελληνικά", στείλτε μου μήνυμα στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο και θα σας καλέσω ηλεκτρονικά και πάλι να εγγραφείτε, δίνοντάς σας δικαίωμα πρόσβασης.

Εάν είστε μέλος, θα έχετε δικαίωμα να αξιοποιήσετε το υλικό που αναρτώ, με την παράκληση να γίνονται σεβαστά τα πνευματικά δικαιώματα του συντάκτη / των συντακτών της κάθε ανάρτησης. Θα μπορείτε, επίσης, εάν επιθυμείτε, να μου στείλετε το δικό σας υλικό προς ανάρτηση, το οποίο θα φέρει το όνομά σας.

Επειδή, τα κλειστά ιστολόγια έχουν περιορισμό στον αριθμό των μελών που δικαιούνται να εγγράψουν (μέγιστος αριθμός 100 μελών, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προγράμματος), παρακαλώ τους συναδέλφους Φιλολόγους που ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη να με ενημερώσουν έγκαιρα, προτού "κλείσουν" όλες οι θέσεις.

Σας αναμένω

Βαλεντίνα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια που αφορούν τα θέματα που αναρτώνται είναι ευπρόσδεκτα, εφόσον παραμένουν σε πλαίσιο σεβασμού και νομιμότητας. Ευπρόσδεκτες είναι όλες οι απόψεις, οι διαφωνίες, ο αντίλογος και η κριτική απέναντι στα γραφόμενα. Δεν επιτρέπονται σχόλια που περιέχουν στοιχεία λιβέλλου, ρατσιστικά, υβριστικά ή προσβλητικά για οποιονδήποτε και για οποιοδήποτε στοιχείο του οικοσυστήματος. Ο συγγραφέας αυτού του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει οποιοδήποτε σχόλιο δε σέβεται την πιο πάνω αρχή.