Καλωσόρισμα
Προς υποψήφιους συνομιλητές των εκπαιδευτικών ασπαλάθων

Αθεράπευτα ελεύθεροι,

Επίμονοι υποστηρικτές του δημόσιου αγαθού της παιδείας ως δικαιώματος και ως χώρου δια-μόρφωσης του πολιτευόμενου πολίτη,

Αμετανόητα διαμαρτυρόμενοι για τα κακώς έχοντα στο δημόσιο βίο,

Εραστές του λόγου σε όλες τις διαστάσεις και τις προεκτάσεις της έννοιας,

Συνειδητά αποκλίνοντες ως μη υπάκουοι υπήκοοι των προκαθορισμένων προτύπων αγορασμένης "ευτυχίας",

Απολαμβάνοντες ώρες μοναχικής ενδοσκόπησης αλλά και κοινωνοί γενναιόδωροι όσων συν-κινούν τις ψυχές και διανοίγουν ποικίλες οδούς προς την κάθαρση,

Μοιραστείτε διαδικτυακά καταθέσεις ειλικρινούς στοχασμού σ'αυτά που σταδιακά θα ξετυλιχθούν στον ιστοχώρο αυτό.

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010

Για τα βράδια του Οκτώβρη

Πολλές οι επιλογές μας τον Οκτώβρη για ανατροφοδότηση της σκέψης και "θεραπεία" της ψυχής, μέσα από θεάματα που προσφέρουν υγιή ψυχαγωγία και απόλαυση. Αναφέρω προς το παρόν τη συναυλία της Yasmin Levy, το Σάββατο 16/10 (20:30) - πού αλλού; -  στο θέατρο ΡΙΑΛΤΟ.
Κάποιοι από σας μπορεί να τη θυμάστε από την υπέροχη, αέρινη εμφάνισή της
στο περσινό έθνικ φεστιβάλ, στην Πλατεία Ηρώων, στη Λεμεσό, αλλά και στη Λευκωσία. Επανέρχεται, λοιπόν, η Yasmin Levy μόνο στη Λεμεσό αυτή τη φορά, "για να μας μαγέψει" (όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα του ΡΙΑΛΤΟ) "με την εξαιρετικά ζεστή και εκφραστική φωνή, συνοδεία ακουστικών οργάνων".
Όσοι λάτρεις του είδους (σεφεράδικα, λατίνο και φλαμένκο), αλλά και όσοι λάτρεις της ποιοτικής μουσικής, είμαι βέβαιη πως θα βρεθείτε εκεί το ερχόμενο Σάββατο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια που αφορούν τα θέματα που αναρτώνται είναι ευπρόσδεκτα, εφόσον παραμένουν σε πλαίσιο σεβασμού και νομιμότητας. Ευπρόσδεκτες είναι όλες οι απόψεις, οι διαφωνίες, ο αντίλογος και η κριτική απέναντι στα γραφόμενα. Δεν επιτρέπονται σχόλια που περιέχουν στοιχεία λιβέλλου, ρατσιστικά, υβριστικά ή προσβλητικά για οποιονδήποτε και για οποιοδήποτε στοιχείο του οικοσυστήματος. Ο συγγραφέας αυτού του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει οποιοδήποτε σχόλιο δε σέβεται την πιο πάνω αρχή.