Καλωσόρισμα




Προς υποψήφιους συνομιλητές των εκπαιδευτικών ασπαλάθων

Αθεράπευτα ελεύθεροι,

Επίμονοι υποστηρικτές του δημόσιου αγαθού της παιδείας ως δικαιώματος και ως χώρου δια-μόρφωσης του πολιτευόμενου πολίτη,

Αμετανόητα διαμαρτυρόμενοι για τα κακώς έχοντα στο δημόσιο βίο,

Εραστές του λόγου σε όλες τις διαστάσεις και τις προεκτάσεις της έννοιας,

Συνειδητά αποκλίνοντες ως μη υπάκουοι υπήκοοι των προκαθορισμένων προτύπων αγορασμένης "ευτυχίας",

Απολαμβάνοντες ώρες μοναχικής ενδοσκόπησης αλλά και κοινωνοί γενναιόδωροι όσων συν-κινούν τις ψυχές και διανοίγουν ποικίλες οδούς προς την κάθαρση,

Μοιραστείτε διαδικτυακά καταθέσεις ειλικρινούς στοχασμού σ'αυτά που σταδιακά θα ξετυλιχθούν στον ιστοχώρο αυτό.

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Βραδιά με Jazz στο Jazzy B

Όσοι θα βρίσκεστε στη Λεμεσό την Τετάρτη 18 Αυγούστου, κι όσοι άλλοι - τολμηροί οδοιπόροι θα 'ρθείτε το βραδάκι, γιατί επιθυμείτε να ακούσετε μουσική Jazz live, από ένα νεανικό κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ό συγκρότημα, σ'ένα υπέροχο χώρο, συνδεδεμένο με τη  Jazz live στη Λεμεσό, ελάτε κατά τις 10.00 το βράδυ στο Jazzy B.







Το συγκρότημα SALTET JAZZ ENSEMBLE, εμφανίζεται για δεύτερη φορά φέτος στο Jazzy B, και θα μας ταξιδέψει σε ρυθμούς Jazz, latin και funk.



 Είσοδος: 6 ευρώ




Παίζουν οι μουσικοί:
Αδριανός Σαλτέ - κοντραμπάσσο
Όμηρος Μιλτιάδους - ντραμς
Ηλίας Ιωάννου - τρομπέτα
Μικαέλ Χαραλάμπους -ακουστική κιθάρα
Μαρίζα Αναστασιάδη - φωνητικά 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια που αφορούν τα θέματα που αναρτώνται είναι ευπρόσδεκτα, εφόσον παραμένουν σε πλαίσιο σεβασμού και νομιμότητας. Ευπρόσδεκτες είναι όλες οι απόψεις, οι διαφωνίες, ο αντίλογος και η κριτική απέναντι στα γραφόμενα. Δεν επιτρέπονται σχόλια που περιέχουν στοιχεία λιβέλλου, ρατσιστικά, υβριστικά ή προσβλητικά για οποιονδήποτε και για οποιοδήποτε στοιχείο του οικοσυστήματος. Ο συγγραφέας αυτού του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει οποιοδήποτε σχόλιο δε σέβεται την πιο πάνω αρχή.